martes, 3 de abril de 2012

MónNatura Delta de l’Ebre

QUÈ ÉS MÓNNATURA DELTA DE L'EBRE

DESCOBREIX UNES TERRES ÚNIQUES

MónNatura Delta de l’Ebre permet descobrir un entorn natural de gran riquesa en una de les zones humides més importants de l’Europa occidental. Terra i aigua s’uneixen en aquesta llengua i creen un escenari propici per a la concentració d’una fauna única i variada, sobretot d’aus aquàtiques, reconegudes internacionalment. 

L’Obra Social de CatalunyaCaixa, per mitjà de la seva Àrea de Territori i Medi Ambient, recupera la piscifactoria de les antigues salines de la Tancada, amb una superfície de 41,2 hectàrees, i en posa en relleu el valor mediambiental mitjançant un centre d’interpretació i una proposta d’activitats lúdiques i didàctiques que permeten conèixer de prop el valor d’aquesta àrea de llacunes.

La sal, la pesca tradicional i la observació d’ocells són els tres grans fils conductors que mouen i condueixen MónNatura Delta de l’Ebre, format per un conjunt d’espais que dóna valor a aquest territori i a la biodiversitat que l’envolta.

Gràcies per compartir!!!

1 comentario:

  1. Una oportunitat molt bona per conèixer el nostre entorn. I sabeu que hi ha un 15% de descompte per aquesta activitat de Món Natura per als subscriptors de la vanguardia? Apunteu-vos-ho!

    ResponderEliminar