Lectura

Per tal de fomentar la lectura en els nostres nens/es volem recomanar llibres, col•leccions de llibres, còmics, blogs i webs de lectura, etc... Envieu les vostres recomanacions!

També recomanacions de lectura relacionada amb l'educació dels fills.

Començarem recomanant el blog del "Berenar de Contes" de la nostra escola on hi ha informació relacionada amb la lectura i tallers de lectura; http://berenardecontes.blogspot.com.es/

També consulteu aquest 2 blogs:

- Biblioabrazo: espacio dedicado a la biblioteca escolar, con la idea de compartir experiencias lectoras y de divulgar buenas prácticas en torno a la lectura. http://biblioabrazo.wordpress.com/

- L'altell infantil i juvenil, blog de la llibreria l'Altell on trobareu novetats i recomanacions. 
Infantil: http://llibrerialaltell.wordpress.com/category/infantil/
Juvenil: http://llibrerialaltell.wordpress.com/category/juvenil/Recomanacions nens/es:
Nens/es a partir de 8 anys:- Els Futbolíssims


 

Els Futbolíssims és una col·lecció de futbol i misteri escrita en clau d’humor destinada a lectors de 8 anys en endavant. Les històries dels seus personatges mostren als lectors com un grup de nois i noies que formen part d’un equip de futbol, anomenat “Els Futbolíssims”, descobreixen valors com la companyonia, la solidaritat i l’amor, i decideixen estar units encara que, per les adversitats, aquest equip pugui desaparèixer al final de la temporada.Nens/es al voltant de 10 anys:

- Imprescindible l'autor de moda David Walliams, consulteu el post: 

http://compartiresbo.blogspot.com.es/2014/01/la-increible-historia-de-lavia-gangster.html

Títols com La increïble història... Del noi del milió, Els entrepans de rata, L'àvia gangster... Els teniu tots a Amazon a 8.54€/ut. en castellà i català.


- They Mystery Team, Los cazadores de pistas, col.lecció de llibres d'aventures; imaginació, misteri i enigmes! Cada llibre ambientat en una ciutat diferent.. "El Misterio de las Momias" a Egipte, "El Falsificador de Arte" a París... a uns 11€/ut a Amazon.

Los personajes de este libro son:
- Anabel Vamp: Es una vampiresa adolescente que le gusta la sangre. Green y Sparks saben que es una vampiresa. Es una aprendiz de Green.
- Sparks: Es un genio de la tecnología y un quejica. También es adolescente y es capaz de hackear ordenadores, abrir cerraduras... Y a veces le gasta bromas a Anabel, pero desde que es una vampiresa intenta no cabrearla.
También es aprendiz del Coronel Green.
- Coronel Green: Es un famoso investigador, un hombre culto con conocimientos de historia universal.
Hace muchos años fue miembro del cuerpo de espionaje británico y más tarde, coronel del ejército.
Y sobretodo tiene amigos por todo el mundo.Nens/es a partir dels 11 anys:


- "Wonder" La lección de August; el fenomen literar. La història d’un nen amb la cara desfigurada per una malaltia que arriba per primera vegada a un col•legit us enganxarà al moment entre les seves pàgines... És una lectura també per pares, avis i tiets.
La segona part també és súper recomanable... "La historia de Julian" 
http://compartiresbo.blogspot.com.es/2015/01/wonder-el-fenomen-literari.html
 Recomanacions pares:


- Vida extra Los videojuegos como no los has visto nunca, Gina Tost / Oriol Boira. Hoy día los videojuegos ya son grados en la universidad. http://compartiresbo.blogspot.com.es/2015/02/videojocs-si-o-no.html

- Si és dolent t´ho recomano, del divulgador científico Steven Johnson. Dirigido a los padres que censuran que sus hijos se dediquen cada vez más horas a los videojuegos, la televisión, los juegos de rol o Internet. http://compartiresbo.blogspot.com.es/2015/02/videojocs-si-o-no.html

- El mètode definitiu per tenir fills lectors. Consells i receptes miraculoses que garanteixen l’èxit escolar. http://compartiresbo.blogspot.com.es/2013/11/per-tenir-fills-lectors.html

 - Llibre de Gregorio Luri: "Mejor educados: el arte de educar con sentido común"
Més info al post: http://compartiresbo.blogspot.com.es/2014/02/mejor-educados-el-arte-de-educar-con.html- ELSA PUNSET: "El món a les teves mans"
Més info al post: http://compartiresbo.blogspot.com.es/2014/03/elsa-punset-el-mon-les-teves-mans.html
No hay comentarios:

Publicar un comentario