Una mami ens envia una recepta de macarrons que, encara que sembli un clàssic, queden molt bons!!! ;-)
Per si voleu variar un “xic” els vostres tradicionals macarrons aquí teniu aquesta recepta:
Macarrons de la Su:
Trituro amb el "minipimer": 1 ceba grossa, 1 parell d'alls, 1 pastanaga grossa.
Quan l'oli està una mica calent, poso la carn picada (tota de vedella) a la cassola amb tot això que he triturat abans. Quan està cuit, si pot ser sense que s'arribi a torrar, hi poso el tomàquet triturat natural, bastant quantitat. Una fulla grossa de llaurer o dues de petites. 2 o 3 polsims de sal, 2 o 3 polsims de sucre, 2 o 3 polsims de canyella, 2 o 3 polsims de bolets secs. Si en tens, 1/2 pastilleta de caldo maggi de pollastre. El deixo reduir una miqueta i ja està. Ben fàcil, oi? mmmm, quina gana!!!
Trituro amb el "minipimer": 1 ceba grossa, 1 parell d'alls, 1 pastanaga grossa.
Quan l'oli està una mica calent, poso la carn picada (tota de vedella) a la cassola amb tot això que he triturat abans. Quan està cuit, si pot ser sense que s'arribi a torrar, hi poso el tomàquet triturat natural, bastant quantitat. Una fulla grossa de llaurer o dues de petites. 2 o 3 polsims de sal, 2 o 3 polsims de sucre, 2 o 3 polsims de canyella, 2 o 3 polsims de bolets secs. Si en tens, 1/2 pastilleta de caldo maggi de pollastre. El deixo reduir una miqueta i ja està. Ben fàcil, oi? mmmm, quina gana!!!
A mi, particularment també m'agrada afegir una miqueta de pebre i una miqueta de nou moscada (versió adults).
Boníssims!!
ResponderEliminar