sábado, 5 de noviembre de 2011

Macarrons de la Su


Una mami ens envia una recepta de macarrons que, encara que sembli un clàssic, queden molt bons!!! ;-)

Per si voleu variar un “xic” els vostres tradicionals macarrons aquí teniu aquesta recepta:

Macarrons de la Su:

Trituro amb el "minipimer": 1 ceba grossa, 1 parell d'alls, 1 pastanaga grossa.

Quan l'oli està una mica calent, poso la carn picada (tota de vedella) a la cassola amb tot això que he triturat abans.  Quan està cuit, si pot ser sense que s'arribi a torrar, hi poso el tomàquet triturat natural, bastant quantitat.  Una fulla grossa de llaurer o dues de petites.  2 o 3 polsims de sal, 2 o 3 polsims de sucre, 2 o 3 polsims de canyella, 2 o 3 polsims de bolets secs.  Si en tens, 1/2 pastilleta de caldo maggi de pollastre.  El deixo reduir una miqueta i ja està.  Ben fàcil, oi?  mmmm, quina gana!!!

A mi, particularment també m'agrada afegir una miqueta de pebre i una miqueta de nou moscada (versió adults).


1 comentario: