miércoles, 11 de julio de 2012

PORTES OBERTES AL MNAC PER GAUDIR DE L’ART DE NIT

El proper dissabte el MNAC celebra una nit de portes obertes de 19:00 a 1:00 hores perquè els apassionats de l’art visitin les seves diverses exposicions en un horari inusual. Si us animeu, l’entrada a les sales de la col·lecció permanent serà lliure, i aquesta serà la darrera oportunitat de visitar l’exposició temporal “Catalunya 1400. El gòtic internacional” que acaba l’endemà. La visita nocturna us permetrà descobrir les noves col·leccions del Museu i per a les famílies, a les sales d’art romànic, de gòtic i a l’espai Educart trobareu material per endinsar-se en les activitats que proposa el museu. 


espai Educart:

Què és?
L’Espai educArt és un espai de creativitat obert a totes les edats
Renova els seus continguts tot seguint la programació del Museu
S’hi poden explorar de manera autònoma aspectes relacionats amb les obres d’art a través de diferents recursos i activitats
També pot ser un espai on es mostren els treballs realitzats per les famílies i les persones que ens visiten
Moltes vegades es converteix en espai de taller perquè tothom que visita el Museu hi pugui mostrar els seus dots creatius!
Què més s’hi pot fer?
Jugar, descansar o badar una estonaFullejar algun llibre il·lustratSempre hi trobareu paper i llapis per si teniu ganes d’opinar, escriure o dibuixar sobre el que més us ha interessat de la vostra visita al Museu.
A més, a partir de les 22:00 hores, la Sala Oval s’omplirà de música amb les actuacions en directe de Maria del Mar Bonet i Manel Camp, i també de Dani Nel·lo.

Gràcies per compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario