miércoles, 7 de noviembre de 2012

una mà de contes

Gaudiu del web "una mà de contes" a casa amb el vostres fills; veieu i escolteu els contes, podeu fer els tallers que us proposen, llegiu i opineu al blog, aprofiteu tots els recursos de la biblioteca i podeu participar activament!!!


Una mà de contes et convida a endinsar-te en el món de l’art i la literatura, de la música i els mitjans audiovisuals, de la mà dels contes, contes de viatges, contes del món, contes d’animals, de por, fets amb dinar, amb objectes quotidians, contes de matemàtiques, contes de petons…

Il·lustradors, pintors, dissenyadors, dibuixants, cuiners, fotògrafs, actors, mags, guionistes, poetes i escriptors, adaptadors, músics… mestres, estudiants, investigadors, escoles, universitats, entitats culturals… pares i mares, nens i nenes, avis i àvies i públic en general… es donen la mà per gaudir, a través de la televisió o participant a través de la web.



Programa produït per Televisió de Catalunya i adreçat especialment al públic infantil, Una mà de contes ha realitzat, d’ençà de l’any 2000, més d’un centenar de contes, tant originals com provinents de les tradicions culturals més diverses, combinant la literatura oral i escrita amb la il·lustració, les arts plàstiques i la música.



Una bona proposta per passar les tardes d'hivern... trastegeu el web perquè hi ha continguts molt interessants, com "contes a fons".


Gràcies per compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario