jueves, 19 de junio de 2014

Més recursos per repassar a l'estiu...

Ja tenim la fi del curs a tocar... i aviat tindrem que preparar les feines per l'estiu per a que els nostres nens vagin repassant tot allò que han aprés... per això avui relaciono varis recursos que segur seran molt útils...

- Cuadernos digitales VINDEL probablement una de les pàgines més completes. Permet dissenyar, guardar en .pdf i imprimir quaderns i fitxes d'exercicis per al desenvolupament de les competències bàsiques en Matemàtiques de Primària i Secundària. Podràs generar quaderns i fitxes de numeració, mesura, geometria, estadistiques i problemes. Molt recomanable.

GENERADOR DE EJERCICIOS DE MATEMÁTICAS Y LENGUAJE PARA PRIMARIA Y SECUNDARIA, DE CALIGRAFÍA, CRUCIGRAMAS, SOPAS DE LETRAS, CUADERNOS DE COMPRENSIÓN LECTORA Y ACENTUACIÓN.

Diseña e imprime tus cuadernos y fichas de ejecicios para el desarrollo de las competencas básicas de:

a) Matemáticas de Primaria y Secundaria: cálculo con naturales y decimales; numeración con naturales y decimales; Problemas con naturales, decimales, sistema métrico, medida tiempo, perímetros y superficies; ejercicios de cálculo mental; ejercicios con el reloj; cambio de unidades en el Sistema métrico; potencias; perímetros y superficies; ecuaciones primer grado y sistemas de ecuaciones; generador de gráficos;juegos para la clase.


b) Lenguaje: cuadernos de Comprensión Lectora FONDO LECTOR, caligrafía con pauta y cuadros, composición escrita, acentuación, escritura creativa, crucigramas, sopas de letras y ejercicios de completar textos.

Los cuadernos y fichas se generan en formato PDF, listos para imprimir en tan sólo unos segundos.



- Crear contes en forma de llibre, StoryJumper: una altra aplicació més per a crear i pubicar contes. Permet pujar les teves pròpies imatges o insertar-les de la galeria, posar text, personalitzar colors, gràfics colorits,... Pots començar un llibre de nou o editar algún ja existent. Una vegada acabat el conte has de registrar-te i ja el podràs descarregar gratuïtament o demanar-ne una còpia impresa (el preu és força elevat). El resultat és força atractiu: Un exemple


- Vídeos didácticos para conocer el cuerpo humano; mireu aquest article on trobareu vídeos sobre el cos humà.

Gràcies per Compartir!!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario