jueves, 12 de marzo de 2015

Diumenge 15-03 Inauguració del Museu Romà de Premià de Mar

Aquest diumenge s'inaugura el jaciment romà que es va descobrir l'any 2.000... el jaciment arqueològic on es podrà visitar un edifici romà de planta octogonal únic i en molt bon estat de conservació. 

De 12 a 15h. hi haurà activitats i ambientació romana amb fira, gegants, tallers... a les 13h. acte inaugural i visita al museu.



Inauguració del Museu Romà de Premià de Mar


Diumenge dia 15 es farà l’acte inaugural del jaciment romà, que porta per nom Museu Romà de Premià de Mar. A partir de les 12 del migdia es faran diverses activitats amb ambientació romana (fira, gegants, tallers...etc) a l’exterior del jaciment, ubicat al carrer Enric Granados 115.  A la 1 tindrà lloc l’acte oficial d’inauguració i començaran les visites al jaciment. L’aforament és limitat i les visites es faran en torns de 50 persones.

El jaciment, descobert a finals de l’any 2.000, és un conjunt arqueològic d’extraordinària singularitat a Catalunya. Es tracta d’un edifici de planta octagonal d’època romana tardana que no té paral·lel exacte en cap altre jaciment arqueològic conegut. L'espai que es podrà visitar consta d’uns 550 metres quadrats. 


Gràcies per Compartir!!!
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario