martes, 8 de noviembre de 2011

Suit Things

Eh!!! Mireu quin blog i idea més maca ens envia una altra mami… si teniu una festa o esdeveniment a la vista no dubteu a contactar amb elles, segur que faran de la vostre festa un  dia únic i fantàstic!!!

"Suit things va nèixer amb la voluntat de crear un espai on compartir les coses hand made que fem i les que fa altra gent i que ens agraden molt, tot això barrejat amb l'interès que tenim per les coses dolces!!, cupcakes, pastissos, frostings,... Així ens vam animar a crear un blog per anar publicant entrades sobre aquests temes.


La cosa però s'ha animat i amics, companys de feina i altres allegados ens han començat a demanar, quan tenen una celebració especial, si els podem personalitzar "el evento", així que ens estem animant  i ara preparem invitacions, toppers pels pastissos, garlandes,bosses o pinxos de gominoles i sobretot la party suit box: si desitgen tot el pack sencer, aquesta capsa recull tots els elements per a poder celebrar la teva festa personalitzada. Nosaltres fem els dissenys de tots els elements sabent a qui van dirigits."


Gràcies per compartir!!!

1 comentario:

  1. Hola Compartir és bo! Moltíssimes gràcies per la vostra entrada! Continuarem en contacte! Una abraçada

    ResponderEliminar