martes, 18 de diciembre de 2012

Hand & Co; complements de bijuteria fets a ma

Un altre mami artista ens envia el seu blog de complements i bijuteria fets a ma, a ganxet i altres materials; hand and co

"He iniciat un nou projecte amb la meva amiga Cristina, fem complements de bijuteria i ganxet principalment, encara que també amb altres materials. 

Son regalets ideals per fer aquestes festes, amics invisibles, Pare Noel, cap d’any o Reis, detallets majoritàriament artesanals i molt bé de preu. 

Estem muntant un blog www.handandco.blogspot.com, si feu una ullada a la dreta podeu posar el vostre email a la casella que ho indica i us enviarem totes les novetats per email. 

Si ho preferiu ens podeu buscar al facebook www.facebook.com/handandcobarcelona on anem pujant fotos i també estem al Pinterest www.pinterest.com/handandco, no teniu excusa per no estar assabentats!!

Mica en mica anem retocant el blog i en breu tindrem botiga online, mentrestant si voleu, podeu fer encàrrecs x mail o telèfon.

Ahh i podeu fer difusió d’aquest mail entre amics, familiars, coneguts… tots aquells que cregueu que els hi pot interessar."


Molt bona iniciativa, heu de fer un cop d'ull a les cosetes tan maques que han creat!!! i ja tenim un altre blog a la nostre llista de blogs i webs amigues... 

Gràcies per Compartir!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario