martes, 19 de marzo de 2013

Mobile-Pocket

Segur que algun cop us ha passat  anar a comprar a una botiga on habitualment acumules punts, tens descomptes, etc... i t’has oblidat a casa, a l’altre bossa, etc... la targeta de fidelitat de la botiga.... ugrrrrr

Això mai més et passarà amb aquesta App Mobile-Pocket


Mobile-Pocket és una aplicació que permet unificar totes les targetes de fidelització dels comerços en un sol lloc. Molt útil per deixar a casa tota la pila de targetes i no haver de carregar-les amunt i avall.

És molt fàcil utilitzar-la. Per introduir la targeta desitjada només cal escanejar el codi de barres i, si ho desitgem, fer una foto a l’anvers de la targeta. Automàticament l’aplicació tornarà a generar el codi de barres per reproduir-lo al caixer del comerç indicat i acumular punts o aconseguir els avantatges que proporciona tenir la targeta (i no haver-te-la descuidat a casa).

L’aplicació és gratuïta, està disponible per a totes les plataformes mòbils (iOS, Android, Symbian, Blackberry i Windows Phone), i de moment només està en alemany i anglès. Properament esperem que aparegui en castellà.


Vídeo explicatiu: http://youtu.be/9hOlS7Fk6GY

Gràcies per Compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario