miércoles, 18 de diciembre de 2013

Programació de Nadal de Verdi Kids

Arriba la programació de Nadal de Verdi Kids i l’esperada estrena d’ Ernest & Celestine

Arriba el fred i les vacances escolars i Verdi Kids ha preparat una programació especial per als més menuts de casa per gaudir del millor cinema amb gust nadalenc!

El pròxim 20 de desembre s’estrena a Verdi Kids l’esperada Ernest & Celestine, guanyadora del Premi César 2013 a la millor pel·lícula d’animació i de diferents premis...


L’Ernest és un ós gran, marginal i famolenc. Un dia tot regirant les escombraries buscant menjar es troba amb la Celestine, una rateta ben espavilada. L’ós fa l‘intent de menjar-se-la, però ella intenta dissuadir-lo i li suplica que no ho faci, a canvi li promet un menjar molt més gustós. Així és com la Celestine, intentant salvar la pell, capgira les coses a l’Ernest, i s’origina una llarga relació que anirà acompanyada d’aventures i desventures.


I el 22 de desembre El Meu Primer Verdi, inicia la seva programació de Nadal amb el meravellós conte gòtic Pesadilla antes de Navidad (The Nightmare Before Christmas) de Henry Selick. Aquesta pel·lícula d’EEUU de 1993 i doblada al castellà està recomanada per a nens i nenes a partir de 6 anys. Una bona oportunitat per conèixer l’univers de Tim Burton. Creieu que es pot salvar el Nadal?

Els dies 29 de desembre i 5 de gener podreu gaudir dels CONTES NADALENCS, un programa de curtmetratges replet d’imaginació al més pur estil nadalenc! Una sessió recomanada de 2 a 5 anys, on descobrir les històries d’amistat i les aventures d’uns personatges entremaliats i curiosos a través d’aquests curts que combinen dibuixos clàssics,  il·lustracions delicades i animacions 3D. Formen part d’aquest programa: el divertit El tió de Nadal (Bûche de Nöel), la bonica història de Quan les pomes rodolen (Kad āboli ripo), el clàssic El Nadal del talp (Krtek o vánocích) i el conegut El ninot de neu i el seu gosset (The Snowman and the Snowdog).  Una sessió que agradarà a tots els petits i serà un regal pels grans!


Gràcies per Compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario