martes, 25 de febrero de 2014

Activitats als parcs, platges i rius metropolitans

Ja tenim aquí el programa primavera - estiu 2014 d'Activitats als parcs, platges i rius metropolitans per descobrir la natura que ens envolta, mira el programa i veuràs la quantitat d'activitats interessants i gratuïtes que podeu fer en família!!!
L’Àrea Metropolitana de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona us convidem a participar en el cicle d’Activitats als parcs, platges i rius metropolitans que es realitzarà durant la primavera i estiu d’aquest 2014. Aquest cicle és un programa de 30 activitats obertes per descobrir i conèixer aquests espais metropolitans.

 Les activitats comencen el dia 1 de març amb “l’Itinerari educatiu de descoberta de la vegetació singular del parc de Torreblanca” entre Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Sant Feliu de Llobregat on podreu descobrir un dels jardins històrics més màgics del Baix Llobregat.

 Per a més informació podeu visitar la web www.amb.cat/web/territori/agenda i www.agenda.museuciencies.cat o trucar al telèfon 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10h-13h).

 Per tal de fer les inscripcions podeu escriure un correu electrònic a l’adreça activmuseuciencies@bcn.cat o trucar al 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10h-13h).

El període d’inscripcions s’obre 10 dies hàbils abans de l’inici de cada activitat.


Gràcies per Compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario