viernes, 21 de marzo de 2014

Viu el Teatre pel Dia Mundial del Teatre per a infants!

Les entrades per demà ja estan exhaurides però encara queden pel diumenge...

Nens i nenes teniu entrada lliure a Viu el Teatre pel Dia Mundial del Teatre per a infants!

Viu el Teatre vol celebrar amb tots vosaltres aquesta data tan especial i per això tots els nens i nenes tindran entrada gratuïta a les obres del Petit Elefant el dissabte 22 de març al CCCB Teatre  i pel Planeta Tumàcat el diumenge 23 de març al Teatre Poliorama. Prèvia reserva (consulta condicions al final de la notícia).

EL proper dia 27 de març es celebra el dia Mundial del Teatre, però el dia 20, hi ha una data molt més assenyalada: el 20 de març és el dia mundial del Teatre per a infants i joves. Des de l’Associació de Teatre per la Infància i la Joventut (http://www.assitej.net/) volen promoure aquest dia tan especial amb el lema; “vine amb un infant al teatre” i des de Viu el Teatre volem posar-ho ben fàcil.

És per això que tots els nens i nenes que vinguin a veure el Petit Elefant el dia 22 de març al CCCB Teatre o el Planeta Tumàcat el dia 23 de març al Teatre Poliorama, tindran l’entrada gratuïta. Això sí, cal trucar prèviament al 93.432.43.69 o enviar correu a info@viuelteatre.com  i fer la reserva!

Perquè des de Viu el Teatre creiem que el teatre és alegria, curiositat, emocions, empatia, reflexió, art, i mil coses més, que un infant no es pot perdre!

*Promoció vàlida fins dissabte 22 de març a les 14.00h. Només es podrà aconseguir entrada gratuïta amb reserva prèvia. Els adults paguen l’entrada a preu normal. 12 euros.


Gràcies per Compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario