lunes, 26 de enero de 2015

"Wonder" el fenomen literari

No sé si haureu sentit parlar del fenomen literari “Wonder” però és una lectura juvenil i també per adults que no us deixarà indiferents.

La història d’un nen amb la cara desfigurada per una malaltia que arriba per primera vegada a un col•legit us enganxarà al moment entre les seves pàgines... És una lectura que jo he fet a la mateixa vegada que el meu fill d’onze anys i ha esta molt enriquidor poder-ho anar comentant a la vegada que hem anat avançant en aquesta història que farà que l’empatia aflori i surtin converses molt interessants amb els nostres fills.

La segona part també és súper recomanable... "La historia de Julian"

Aquí teniu l’entrevista que a RAC1 li van fer a l’autora R.J. Palacio el passat dimarts:



Des de l'any 2012, Wonder es manté entre els llibres més venuts a Catalunya. I tot gràcies a una trobada inesperada en un supermercat: una criatura amb la síndrome de Treacher Collins i RJ Palacio i la seva família. Arran d'aquesta casualitat, neixWonder (La Campana) i, després, la seva seqüel·la, El capítol del Julian. I aquest dimarts, Raquel Palacio ha explicat a El món a RAC1 que la saga es tancarà amb dos llibres més: Plutó, que surt als EUA entre aquest mes i el vinent, i un quart, que es publicarà al maig.



Gràcies per Compartir!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario