miércoles, 27 de junio de 2012

Escapada familiar


Ja estic de tornada a la realitat!!! I després d’una escapada familiar al sud de França vull aprofitar per recomanar-vos alguns indrets que han fet les delícies dels nens i de tota la família en general;

Ens hem allotjat a l'Aloha Camping a Serinhan (en francès Sérignan) és un municipi francès, situat al departament de l'Erau i a la regió de Llenguadoc-Rosselló. Un camping de 4* ideal per famílies, amb 4 piscines 3 d’elles especialment pensades per a nens, tobogans molt divertits i jacuzzi, moltes activitats pels nens; chiqui-park, inflables, bicicletes, manualitats, activitats animació i amb accés directe a la platja!!! Molt ben equipat, a la web podeu veure totes les modalitats d’allotjament.

Hem anat a visitar la Reserva Africana de Sigean, Situada a unes 2 hores de Barcelona, on es fa un recorregut en cotxe de 7,5 km que travessa els parcs de cria en medi natural i després es continua en una passejada a peu on diferents parcs de visió us faran descobrir la vida dels Antílops africans, dels Ximpanzés, dels Elefants i dels Rèptils : Tortugues, Al·ligàtors, Serps, etc. …

La visita de la Réserve Africaine de Sigean dura entre tres i quatre hores. Es pot portar picnic i menjar a l'interior del parc encara que també es pot dinar al restaurant-cafeteria.

El darrer dia de tornada a Masnou hem anat a visitar la Ciutat fortificada de Carcassona, és el conjunt urbà i arquitectònic a la vila antiga de Carcassona construïda a l'Edat mitjana bastida com a defensa per la contínua inestabilitat política i declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat el 1997. Durant la segona meitat del segle XIX Eugène Viollet-le-Duc la va restaurar com a monument, essent a hores d'ara un dels centres turístics més visitats de França.


Tot plegat uns dies de vacances per desconnectar de la rutina, el final de curs i donar la benvinguda a l’estiu... ara toca seguir treballant fins les vacances d’estiu!!! 

Gràcies per compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario