miércoles, 13 de junio de 2012

Setmana de la bicicleta 2012

Setmana de la bicicleta 2012. Vine! Fem pedalar Barcelona

Enguany Barcelona celebrarà la Setmana de la bici del 13 al 17 de juny amb l'objectiu de promoure l'ús cívic de la bicicleta com a mitjà habitual de desplaçament a la nostra ciutat i, d'aquesta manera, aconseguir una mobilitat més sostenible i segura.

Prevenció, Seguretat i Mobilitat organitza del 13 al 16 de juny, en horari de matí i tarda, un seguit d'activitats divertides i pedagògiques a l'entorn de l'Arc del Triomf on, qui ho desitgi, hi podrà participar gratuïtament. La programació inclou circuits infantils, fotografies amb bicicletes guarnides amb els Bufalvent que crearan els infants, pràctiques per als adults que vulguin aprendre a anar amb bicicleta, rutes amb bicicletes elèctriques, passejades per la ciutat, bicicleta nocturna, compravenda de segona mà, fira de la bicicleta i més activitats.

El diumenge 17 de juny l'Institut Barcelona Esports agafa el relleu celebrant, amb un caràcter més esportiu i espectacular, la Festa de la bicicleta i els patins amb un recorregut que s'iniciarà a les 10 del matí al carrer Aragó i finalitzarà al Fòrum amb una gran festa a l'entorn del Bike Show.

Gràcies per Compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario