jueves, 11 de julio de 2013

El park indoor més gran d’Europa per practicar Xtrem Sport

Green Indoor Park obre les seves portes

El park indoor més gran d’Europa per practicar Xtrem Sport

Es el primer espai indoor a Europa on es podran practicar més de 25 disciplines de Xtrem Sport, combinades amb altres activitats recreatives per als més petits, en unes instal·lacions de 25.000m2. Tot el que puguis imaginar, ho tenim al Green!

Un lloc únic, original i per a tots els públics, gràcies a l’amplia oferta d’activitats que hi trobaràs: un circuit BMX, un Skate Park de més de 1000m2, un circuit de Karts elèctrics i un Simulador professional de Formula 1 entre d’altres.





Situat a un entorn natural privilegiat i a només 20 km de Barcelona, el Green Indoor Park és un lloc on el veritable esperit és el de superació i les ganes de viure i gaudir al màxim amb els amics i els millors professionals del Xtrem Sport.

El Green obre les seves portes el proper 4 de juliol de 2013 i té com a objectiu proporcionar experiències úniques, no només com a lloc de diversió sinó també com a lloc d’entrenament, aprenentatge i competició.

A més, totes les activitats de motor es realitzen amb vehicles elèctrics que utilitzen energies renovables sense perdre la potència. Green Karts: sostenibilitat, ecologia i diversió.


I papis teniu aquestes 2 ofertes:

- Al seu facebook: Hoy empezamos nuestra promoción de 5 € !!! ven y disfruta de todo el parque en el siguiente horario:
-miércoles a viernes: 16:00 a 22:00
-fin de semana 2 turnos: 10:00 a 16:00 o 16:00 a 22:00

y si eres menor no te olvides de traer firmada la autorización con la fotocopia del DNI de la persona responsable!


- A les caixes del Decathlon hi ha vales amb un 10% de descompte...

Gràcies per Compartir!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario