martes, 2 de julio de 2013

Festa de la Cervesa a Vilassar de Dalt

La Festa de la Cervesa arriba a Vilassar de Dalt

Els dies 12, 13 i 14 de juliol, can Nolla acollirà la primera edició de la Biergarten Maresme, una festa de la cervesa al més pur estil alemany concebuda com una gran festa popular i amb entrada gratuïta.


La cervesa i la gastronomia bavaresa seran les protagonistes de la primera edició de la Biergarten Maresme que se celebrarà a can Nolla els propers 12, 13 i 14 de juliol. 


En els prop de 2.500m2 que ocuparà la festa hi haurà 1.000m2 de carpes, 30 sortidors de cervesa, gastronomia bavaresa, i música en directe i tallers culturals de 'cervesologia' durant els tres dies. També hi haurà espai pels més petits amb atraccions i ludoteca.

La cerimònia d'obertura del primer barril serà el mateix divendres 12 de juliol a les 12 del migdia. 


Aquest primer dia de la Biergarten Maresme comptarà amb la presència de tot l'equip del programa de Ràdio Flashbac El matí i la mare que el va parir celebrant el final de la temporada del programa.

Horaris:
Divendres 12 de juliol: de 12.00h a 01.30h
Dissabte 13 de juliol: de 12.00h a 01.30h
Diumenge 14 de juliol: de 12.00h a 22.00h




"Bienvenidos al BierGarten Maresme 2013

¡ Si te lo pasas en grande en el Oktoberfest no puedes faltar a nuestro próximo evento !

Siguiendo la estela de la tradición alemana, vamos a darle la bienvenida al verano con una buena cerveza fría en la mano. Comida tradicional bávara, música, atracciones, actividades para todos, buen ambiente y, sobre todo, mucha cerveza. ¿ Qué más se puede pedir ?

En el municipio de Vilassar de Dalt , comarca del Maresme, se celebrará el BierGarten Maresme, donde se habilitará un recinto con más de 2.500 m2 con carpas, se dispondrá de bancos y mesas, y se podrá disfrutar de buena cerveza en formato de jarras de litro.
Fechas :

Puedes realizar tu reserva de mesa al BierGarten Maresme de forma totalmente gratuita desde nuestro gestor de reservas ..."


Gràcies per Compartir!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario