martes, 10 de julio de 2012

RE:USED Tecnologia


Recomano un altre botiga de Premià de Mar de compra venda de productes usats de tecnologia. Trobo realment interessant poder reutilitzar aparells tecnològics… abans de llençar res podeu mirar si pot tenir una segona vida a RE:USED.


No llencis les coses que no utilitzes, ven-les! Guanyaràs uns calerons i a més a més algú ho podrà reutilitzar.

Som una empresa especialitzada en la Compra – Venda de productes tecnològics. T’oferim taxació gratuïta pels teus productes, si et sembla adequat el preu te’ls paguem a l’instant!
Pots venir a la botiga i vendre tota mena d’aparells i productes relacionats amb la tecnologia, com: telèfons Mòbils, Consoles de videojocs, aparells de TV, so Hifi i professional, DVDs, equips informàtics… Llistat més detallat al aparta Què Comprem?.
O també pots venir a fer un cop d’ull, potser et sorprendras dels estris i dels preus que t’oferim. La qualitat dels nostres productes ha estat comprovada a conciència en el moment de la compra, però de totes maneras també estan garantitzats.

Visitans a C./ Pilar 66, Premià de Mar (davant l’Oficina de Treball) 08330. O posat en contacte amb nosaltres al telèfon 622 244 815
http://www.reusedstore.cat/
 

Gràcies per compartir!!!
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario