martes, 18 de septiembre de 2012

La Mercè 2012



Com ja deveu saber des del passat cap de setmana han començat les celebracions per les festes de La Mercè de Barcelona 2012... els plats forts arriben el proper cap de setmana.

Mireu la web amb un vídeo publicitari molt maco, el programa, el cartell d’enguany, FotoMercè2012, InstaMercè, notícies...

Del 21-23 setembre BAM Barcelona Acció Musical 
Graella d'actes Mercè 2012
Programa en pdf

"Esteu tots convidats a celebrar la Festa Major de Barcelona, una festa que és l'expressió de les tradicions d'un poble i, alhora, del seu esperit avantguardista, el seu talent i la seva voluntat de reinventar-se cada dia. Perquè, enguany més que mai, la Mercè serà un gran aparador de la creativitat i la capacitat d’innovar del nostre país.

Castellers, gegants i capgrossos, colles de diables i col•lectius de cultura popular de tota mena estan a punt per omplir els carrers així que soni el Toc d'Inici. Els veureu mantenint viva una flama que fa molt de temps que crema i que, des de fa uns anys, comparteix protagonisme amb els focus de la modernitat: aquells que il•luminen edificis singulars en delicats espectacles de llum..."


I bona Mercè!!!

Gràcies per Compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario