martes, 27 de noviembre de 2012

Educant pares i mares

Vull recomanar que si pugueu veieu el darrer programa "Singulars" de TV3; "Educant pares i mares"!!!

Parla de l’adolescència, si teniu adolescents a casa segur serà d’ajuda per entendre aquesta etapa, donar pautes i inclús ajudar si teniu conflictes, si no en teniu sempre va be parar l’orella per saber el que ens trobarem en un futur no molt llunyà i així estar més preparats.

Es dona la curiositat que un dels divulgadors, el director d’institut Pere Salvador, va ser professor meu de psicologia i sociologia al Badalonés fa ja uns quants anys... no sabia d’ell i m’ha fet molta gràcia veure’l en aquest programa. Com veureu és normal que es continuï dedicant a la docència perquè ja en aquell moment era molt bon professor; Gràcies Pere per tots els coneixements que ens vas transmetre!!!





Ricard Jiménez i Pere Salvador: Educant pares i mares

L'un és tècnic d' Educació, i l'altre és director de l'Institut Alba del Vallès, a Sant Fost. Aquests dos educadors ens diuen, entre altres coses, que no podem escollir els amics dels nostres fills, però sí que podem escollir on els han de fer, perquè no tots els espais afavoreixen l'educació. Als pares i mares amb fills adolescents els diuen que cal ser coherents i que cal mantenir uns límits i normes. És bàsic educar en l'esforç i el compromís, i és prioritari que no es trenquin els vincles afectius.


Gràcies per compartir!!!

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario