miércoles, 30 de enero de 2013

TEMPO-DENT Temporizador limpieza dental

Ahir li va caure la primera dent a la meva filla!!! Ha estat molt valenta i estava tan contenta amb la idea que per primer cop vindria el “Ratoncito Pérez” per a ella després de veure que fins al moment sempre havia vingut pel seu germà… que a les 05.00h. de la matinada ha vingut a l’habitació dels papis, “super contenta” pel regalet que li ha portat el ratolí, encenent el llum i explicant-nos tot com si fossin les quatre de la tarda!!! 

Be, per sort ha tornat a dormir i avui s’ha llevat tan contenta i xerraire... 

Aquesta il•lusió als seus ulls i a la seva cara és fantàstic!!! He pogut veure també les recomanacions del seu germà sobre cóm rentar-se les dents els primers dies i lo difícil que se li farà menjar, etc... Els dos estaven contents!!!

Això m’ha fet pensar que fa temps volia presentar-vos una coseta que em va agradar pel moment de rentar-se les dents els nens. 


Al Imaginarium tenen aquest aparatet a piles amb un ventosa per enganxar-ho a qualsevol lloc del lavabo. El nen pica el botonet al començar a raspallar-se les dents i una llumeta comença a fer pampallugues, quan fa 2 minuts emet una mena d’alarma que s’apaga sola. A mi m’ha facilitat molt la tasca diària de controlar que es retin be les dents...

Té un cost de 6.95€ però també ho podeu aconseguir gratis si treballeu amb La Caixa (Caixabank...) amb els regals del Punts Estrella...


5% Dto. en puericultura Por ser socio del Club Imaginarium 
5% Dto. para familias numerosas Por ser socio del Club Imaginarium


imagicare TEMPO-DENT
"Temporizador limpieza dental
Temporizador de 2 minutos que ayuda a los niños a cepillarse los dientes a diario. Resistente al agua, se fija con ventosa.

Se fija a cualquier superficie lisa con una ventosa (baldosa, espejo, armario, etc.). Al encenderlo, la luz intermitentemente brilla durante dos minutos, indicando lo que debe durar el cepillado. Al terminar este tiempo, suena la alarma. Luz LED.
Pilas incluidas"


A la botiga de joguines del carrer Sant Felip de Masnou en tenen uns ninos de fusta amb un rellotge de sorra pels 2 minutets... molt baratet... no sona però és un altre opció...

Gràcies per Compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario