martes, 11 de junio de 2013

Coaching personal

 Maite Granell és "Coach i Formadora" i ajuda a les persones a aconseguir els seus reptes personals i professionals tot millorant la seva vida i relacions. 

Una mica resumit... El coaching personal és un sistema pràctic fet a mida per a ampliar el coneixement i la bona gestió dels recursos personals (competències, emocions, etc.) d'una persona. El professional que acompanya i aconsella s'anomena en anglès coach, és un professional proposa exercicis pràctics i mètodes a fer en el dia a dia i en fa un seguiment, d'una manera anàloga als entrenadors personals en exercici físic. 

El coaching personal és un procés on el client es marca uns objectius i està obert a aprendre i a passar a l'acció. És un procés d'acompanyament en l'assoliment dels objectius que el client es marqui com a importants i necessaris per assolir un grau més alt de rendiment, d'autoestima i de gaudi de la seva vida. El procès pot comportar també creixement personal del client.

Podeu contactar amb ella a facebook 
https://www.facebook.com/pages/MGT-Coaching/231063677034841

i
Maite Granell Trias
Life & Executive Coach
Tf : 699303462
maite.granell@gmail.com 


Life & Executive Coach y Formadora. ACC Certified Coach por ICF.
Master en P.N.L.
Misión
Acompañar a las personas y empresas en la consecución de sus retos personales y profesionales y ayudarles a mejorar su vida y sus relaciones.
Descripción
Life & Executive Coach, que combina el Coaching Ontológico con la Programación Neuro Lingüística y el Coaching Sistémico.

Formadora de Coaching, P.N.L. y otras herramientas de crecimiento personal, comunicación y desarrollo de liderazgo.



Gràcies per Compartir!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario