jueves, 6 de junio de 2013

Piknic Electronik amb activitats infantils i familiars

Famílies aquesta proposta segur que us encantarà sobretot si us agrada l amúsica electrònica!!! Diumenges de picnic a l'aire lliure a Montjuïc amb ple d'activitats familiars amb moltes altres opcions... la única pega és que és de pagament... consulta el programa al web www.piknicelectronik.es

Jornada campestre del s. XXI a Montjuïc

Cistella en mà amb els entrepans, truites, fruita i begudes. Bossa amb la manta per estirar-se damunt la gespa. Les ulleres de sol. I ganes, moltes ganes de passar un bon dia al Piknic Electronik, la versió actual del clàssic àpat a l'aire lliure.

Aquesta és la proposta per enfilar-se a la muntanya de Montjuïc els diumenges des de juny fins a setembre. Per segon any consecutiu, als Jardins Joan Brossa es pot gaudir de bona música electrònica de la manera més agradable possible. Però el Piknic és molt més que música, i per això hi ha dues àrees ben diferenciades: la d'"adults", centrada en les actuacions musicals d'alguns dels millors DJs i productors de l'escena electrònica, i la familiar, més de relax i gaudi infantil.

Així doncs, menuts i grans tenen el seu espai per poder menjar plegats en taules amb fabuloses vistes a la ciutat sota l'acollidora ombra dels arbres, i diverses opcions lúdiques com ara inflables, tobogans, un camp de futbol, xarxes de voleibol, un skate park (on podeu fer les primeres passes en el difícil art del monopatí) o una ludoteca.

Però les activitats no s'acaben aquí, i els del Piknic organitzen també tallers artístics i educatius en col·laboració amb PetitBCN, espectacles dirigits al públic infantil i activitats com la d'iniciació al hip hop i al graffiti.

Tot plegat en 15 diumenges per gaudir de la cultura electrònica en família, i a l'aire lliure.

Del 2 de juny al 22 de setembre.
Diumenges, de 13 a 22 h.
Preu: 11 €; 8 € abans de les 16 h; gratis menors de 12 anys.
Abonament de temporada: 55€.
Jardins de Joan Brossa, Montjuïc.
Poble Sec
info@piknicelectronik.es
www.piknicelectronik.es


Gràcies per compartir!!!
 


No hay comentarios:

Publicar un comentario