jueves, 26 de septiembre de 2013

Activitats naturalistes d'aquest cap de setmana i octubre‏

Activitats naturalistes d'aquest cap de setmana i octubre‏:

Dissabte 28: anellament d'ocells al riu Besòs, davant de la depuradora de Montcada. Amb el suport de l'Ajuntament de Montcada. Hora trobada 9h davant la casa de les Aigües o bé al riu directament, just on desemboca el sortidor de la depuradora, marge esquerre. Horari 9h-13h.

Diumenge 29: caminada des d'Ecometropoli (que és el centre d'educació ambiental de l'Ajuntament de Santa Coloma que organitza l'activitat) fins al turó del Puig Castellar, on estarem unes 2,5 hores observant el pas d'ocells migratoris. Horari 9h-13h.

Dissabte 5: anellament d'ocells al riu Besòs, just aigües amunt del pont del tren, a Sant Adrià de Besòs, marge esquerre. Amb el suport de la Diputació de Barcelona. Horari 9h-13h.

Dissabte 6: anellament d'ocells als voltants d'Ecometropoli, serra de Marina. Horari 9h-13h. Amb el suport de l'Ajuntament de Santa Coloma.

Diumenge 13: plantada de tamarius a la desembocadura del Besòs. Horari 10h-13h. Amb el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, Diputació de Barcelona, Museu de Ciències Naturals de Barcelona i Ajuntament de Sant Adrià de Besòs. 


Inscripció d'aquesta activitat a activmuseuciencies@bcn.cat, a partir dels 10 dies hàbils abans de l'activitat.

Info: Societat Catalana d'Anellament

Gràcies per Compartir!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario