miércoles, 27 de noviembre de 2013

El Gran Recapte d’Aliments

Com segurament ja sabeu els propers 29 i 30 de novembre torna a tenir lloc El Gran Recapte d’Aliments

Animo a que entreu al web on podeu buscar els punts de Recapte del vostre municipi. Els productes adients són:

- Oli
- Llet
- Conserves de peix
- Llegums secs i en llauna (millor que de vidre NO)


El Gran recapte

El Gran Recapte d'Aliments és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d'aquí rebin ajuda alimentària. La campanya del Gran Recapte es du a terme simultàniament pels quatre Bancs d'Aliments de Catalunya amb l'objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades de casa nostra. El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya vol també donar a conèixer la situació que travessa aquest grup, que arran de la crisi econòmica que estem vivint, ha anat creixent.

Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. I és per aquest motiu que des dels Bancs d'Aliments es posa en marxa aquest projecte, que enguany arriba a la cinquena edició.

El Gran Recapte d'Aliments al 2012 va recollir 2.727.000 kg en més de 1000 punts de recollida i vam comptar amb l'ajuda de 13.000 voluntaris. La fita per a l'edició del 2013 és assolir 3.000.000 kgs gràcies a la col·laboració de 15.000 voluntaris.


Gràcies per Compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario