lunes, 22 de septiembre de 2014

1a Cursa per l'Esperança 5 i 10km Parc del Fòrum Barcelona - 26/10/14

Famílies si us voleu posar en forma a la vegada que feu un acte solidari aquí teniu una gran oportunitat! Ja podeu començar a entrenar...

1a Cursa per l'Esperança 5 i 10km Parc del Fòrum Barcelona - 26/10/14

La 1a Edició de la “CURSA PER L’ESPERANÇA” de 5 i 10 km es celebrarà el 26 de Octubre 2014 a Barcelona (Parc del Fòrum), organitzada per la “Federación Española de  Enfermedades Raras” (FEDER) i gestionada pel Club atletisme La Sansi.

 Els 100% del recaptat de les inscripcions anirà íntegrament a la Federación Española de Enfermedades Raras (FEDER) per oferir serveis als pacients i a les famílies amb aquestes patologies.

La sortida conjunta al Parc del Fòrum serà a les 10:00h tant la cursa de 5km (una volta) com la de 10km (dos voltes) en un recorregut pràcticament pla. La cursa forma part de la lliga Championchip. El recorregut de 10km serà homologat per la FCA i estarà dintre del calendari català.


INSCRIPCIONS: Fins el 23 d’octubre o fins exhaurir els 1.500 dorsals   INSCRIU-TE A: www.cursafeder.comwww.lasansi.com

CONTACTE: feder@lasansi.com

Samarreta tècnica A tots els participants de la cursa que escollin la opció se'ls lliurarà una samarreta tècnica i bossa del corredor amb diversos obsequis de les empreses patrocinadores com Revlon, Brevia, Aneto, Aquarius, Oxd entre d'altres. 


Sortida Parc del Fòrum de Barcelona a les 10h

Oferta hotelera Més informació feder@lasansi.com

Vídeos dels Ambaixadors

Cursa de 5km totes les edats (recomanem que els menors de 14 anys vagin acompanyats) inscripcions fins el 23.10.14:

Amb samarreta tècnica i bossa d’ obsequis - 9€ si es té  xip groc propi Championchip (11€ si es necessita llogar un chip blanc al dorsal)

Sense samarreta ni bossa d’obsequi - 7€ si es té xip groc propi Championchip) (9€ si es necessita llogar un chip blanc al dorsal)

Cursa de 10km del 1999 i anteriors (inscripcions fins el 23.10.14):

Amb samarreta tècnica i bossa d’ obsequi - 10€ si es té  xip groc propi Championchip (12€ si es necessita llogar un chip blanc al dorsal)

Sense samarreta ni bossa d’ obsequi - 8€ si es té  xip groc propi Championchip (10€ si es necessita llogar un chip blanc al dorsal)


Gràcies per Compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario