miércoles, 17 de septiembre de 2014

Agrupament d'Escoltes Catalans Foc Nou del Masnou
Al nostre poble tenim l'Agrupament d'Escoltes Catalans Foc Nou.Els Escoltes Catalans són una associació d’escoltisme laica i en Català, ells es defineixen així:

Escoltes Catalans. Una manera de viure

Un projecte educatiu que ajuda a formar persones sinceres, actives i compromeses. On nois i noies participen en projectes i activitats, des d'una excursió de cap de setmana fins a la descoberta d'un país llunyà. Tot l'any, infants i joves creixen junts sota la responsabilitat dels i les caps, joves competents que han rebut una àmplia formació.


Un moviment educatiu i juvenil

Els caps dediquen part del seu temps lliure a transmetre una sèrie de valors a les noves generacions sense esperar res material a canvi; una font d'enriquiment personal incomparable.L'escoltisme és el major moviment infantil i juvenil del planeta, amb quasi 40 milions de persones i presència a la pràctica totalitat dels països.


I Foc Nou que és a Masnou comencen aviat!!! Si voleu informar-vos:

"Eii amics, un nou curs acaba de començar i l' Agrupament Escolta Foc Nou ens sentim amb més energia que mai; i és per això que us convidem a tots i a totes a endinsar-vos en aquest món ple d'aventures, sorpreses, valors, rialles i emocions.

VINE I INFORMA'T
divendres dia 26 a les 20:00H al cau c/sant cristòfol nº 26 del Masnou."


Gràcies per Compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario