domingo, 23 de noviembre de 2014

Gran Recapte d'Aliments 28 i 29 de novembre

Famílies, el proper 28 i 29 de novembre torna el Gran Recapte d'Aliments! Recorda colaborar-hi. A Masnou ho podeu fer a:

- Caprabo de la N-II
- Condis del carrer navarra
- Consum del carrer Itàlia
- Lidl de la N-II
- Caprabo del carrer Almeria

Buscador per fer donacions: http://www.granrecapte.com/ca/donacions/

Aquí teniu tota la informació: http://www.granrecapte.com/


El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària, també serveix per donar a conèixer la situació que travessa aquest grup, que arran de la crisi econòmica que estem vivint, ha anat creixent. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.

Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. I és per aquest motiu que des dels Bancs d'Aliments es posa en marxa aquest projecte que enguany arriba a la sisena edició.

El Gran Recapte d'Aliments al 2013 va recollir 3.634.000 kg en més de 1.900 punts de recollida i va comptar amb l'ajuda de 20.000 voluntaris. La fita per a l'edició del 2014 és tornar a superar els 3.000.000 kgs gràcies a la col·laboració de 20.000 voluntaris.


Gràcies per Compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario