miércoles, 12 de noviembre de 2014

II Xerrada Aurum: Josep Manel Marrasé

Famílies una nova xerrada el dijous a les 19.00h. al Centre Aurum! Aquest cop Josep Manel Marrasé ens ofereix eines i mecanismes per facilitar l'acompanyament en el procés d'aprenentatge dels nostres fills:

Benvolguts pares,
Al Centre Aurum volem poder oferir-vos eines i mecanismes que us facilitin l'acompanyament en el procés d'aprenentatge en el que estan immersos els vostres fills. Per aquest motiu, continuem amb el cicle de conferències "Xerrades AURUM" amb la idea que reconeguts professionals de la docència, la psicologia i el món pedagògic ens acompanyin en tot un seguit de taules rodones, exposicions i col·loquis sobre temàtiques que creiem que poden ser del vostre interès.

En aquesta ocasió, ens complau poder anunciar-vos la conferència "La il·lusió com a motor de l'aprenentatge ", a càrrec de Josep Manel Marrasé, llicenciat en Ciències Químiques, doctor en Sociologia i Ciències Polítiques, mestre, sots-director a l'escola Hamelin-Internacional Laie, i autor del llibre "La alegría de educar".

Com a professional amb una dilatada carrera en el món de l'ensenyança, on compagina les tasques directives amb les de la docència en diverses matèries de l'àmbit científic, Josep Manel Marrasé ens pot aportar tot un seguit de plantejaments i claus pràctiques per a, utilitzant recursos d'altres camps com ara el teatre, la música o la ciència, poder elevar el grau de motivació en el nostre fill i facilitar el seu procés formatiu.

Us adjuntem la participació de l'acte que serà el proper  dijous 13 de novembre a les 19:00 hores, i us convidem a assistir-hi.

Fins aviat.
                                                           


 Gràcies per Compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario