miércoles, 16 de noviembre de 2016

El servei d'autobús entre Teià i Barcelona, amb parada al Masnou, duplica els viatges

Sempre és una bona notícia disposar de més transport públic, per tant a tots els que els interessi anar i tornar a Barcelona ara tenen més opcions, podeu consultar el horaris en aquest enllaç.


"A partir del dilluns 14 de novembre, entraran d'autobús C8 o 648, que uneix Teià i Barcelona, passant pel Masnou, incrementa les expedicions diàries. Aquest servei passarà dels cinc viatges d'anada i tornada a fer-ne nou en cada sentit de la marxa. D'aquesta manera, es millora la freqüència i s'amplia la cobertura horària, que també avança l’hora de la primera sortida des de Teià de les 7 h a les 6.45 h. Segons els responsables del servei, que van presentar les millores el dimarts 8 de novembre a l'Ajuntament de Teià, la competitivitat de la línia augmenta fins al punt de convertir-se en un servei “gairebé exprés”. També van anunciar que si es dóna un augment a la demanda, es podrien incorporar noves millores. Al parer del regidor de Mobilitat i Via Pública del Masnou, Quim Fàbregas, "aquest servei és una línia directa que connecta el Masnou Alt amb Barcelona".

Amb els nous horaris, les sortides matinals passaran de tres a quatre en cada sentit, la qual cosa permetrà incrementar d'una a tres el número d'arribades a Barcelona abans de les 9 h. Per la tarda, el nombre de viatges creix encara més: de tres a cinc. La parada d'aquest servei al terme municipal del Masnou es troba a l'avinguda de Joan XXIII, entre els carrers del Berguedà i Guilleries. Una altra parada, ja al terme de Teià, que pot donar servei a la població del Masnou és la situada a l'encreuament de l'avinguda Joan XXIII amb el camí d'Alella (coneguda com la carretera dels Tres pobles)"


Gràcies per Compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario