lunes, 7 de noviembre de 2016

Ictiva.com el primer gimnasio online

No sé vosaltres però a mi em resulta bastant difícil trobar temps per anar al gimnàs... si a sobre haig d'arribar a temps per fer alguna classe dirigida encara és més complicat... 

Ja vaig amb entrades puntuals a través de Gympass, on pots comprar passes per 1 dia més econòmics que si compres l'entrada puntual al propi gimnàs..., ja que si pots anar poc o els nens es posen malalts, etc... només pagues pel que realment utilitzes.

Però veig que cada cop més s'estila fer la classe a casa a través de la televisió, l'ordinador o inclús el mòbil. De fet ja existeixen webs molt ben fetes com Ictiva.com que ofereixen el "gimnàs a casa" i he pensat perquè no? Si tinc una estona millor aprofitar-la per fer la classe que tantes ganes tenia de fer que gastar el temps en fer la bossa, arribar al gimnàs, etc... més ràpid i pràctic impossible!


Pots probar-ho gratis i si al final si t'interesa tan sols té un cost de 5,95€/mes i ho pot gaudir tota la família! 


"Ictiva.com es el primer gimnasio online, a nivel español y europeo, pensado para toda la familia. La plataforma, impulsada por los empresarios Sergio Recio, Jordi Marsal, Orlando Pérez y Soly Sakal, ofrece a sus usuarios la posibilidad de practicar deporte de una forma cómoda, completa y económica: desde casa, con 21 actividades deportivas diferentes, las 24 horas del día y los 365 días del año."

Prueba gratis más de 40 videsesiones de 21 disciplinas diferentes para entrenar los días que quieras a la hora que quieras.


    MÁS DE 600 VIDEOSESIONES de 21 disciplinas en nuestras salas de ejercicios

    ENTRENADOR VIRTUAL    100% personalizable, evoluciona contigo

    PLANES DE ENTRENAMIENTO    Adelgazar, tonificar, muscular...

    DIETAS Y RECETAS     Aliméntate de forma saludable

    MOTIVATOR    Llega a lo más alto y gana PREMIOS

    EVOLUCIÓN DEPORTIVA    Sigue tu progreso en cada momento

    APP    Tu entreno en el bolsillo


 
Gràcies per Compartir!!!

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario