martes, 7 de mayo de 2013

Anglès en família a Irlanda!!!

Imagineu unes vacances amb els vostres fills on puguem gaudir d'una estada en un país de parla anglesa aprenent i practicant el seu idioma en un entorn natural d'excepció; www.green-spiral.com

Anglès en família a Irlanda!!!

Des de Green Spiral us convidem a un viatge més enllà de l’aprenentatge de la llengua anglesa, un viatge per despertar-nos els sentits autèntics individuals i col·lectius.

Des d’aquí, la llengua anglesa serà un vehicle que ens conduirà a l’apropament i trobada amb altres coneixences, les relaciones humanes i interculturals, i a viure una experiència única a l’hora d’estudiar idiomes. 

El nostre principal objectiu, en cadascun dels nostres programes és crear espais propicis per créixer i aprendre. Sempre, tenint en compte les necessitats i realitats individuals i grupals de cada participant.
 

Atreveix-te i viu l’aventura!
Juliol
Des del 8 al 21 de juliol
Des del 29 de juliol al 11 d'agost

Agost
Des del 12 al 25 d'agost

Anglès en família és un programa que neix de la nostra experiència com a pares i educadors. El disseny d'aquest projecte s'ha nodrit del que ens agrada fer amb els nostres fills, així com necessitats més concretes que ens hem anat trobant aprenent i jugant junts.

És una experiència inoblidable en la qual podreu formar part d'una aventura amb els vostres fills, aprendre jugant i viure en comunitat, parlant en anglès amb altres famílies durant dues setmanes.

El programa variarà segons les necessitats familiars del grup i el dissenyarem entre tots i totes el dia d'arribada. Tenint en compte que comptem amb unes activitats, tallers i classes d'anglès ja establertes.

El programa inclou:

20 hores de classes d'idiomes-Matins30 hores d'acompanyament d'un tutor/a en les activitats a les tardes on el/la tutor/a acompanya l'aprenentatge i la comunicació entre els/as participants.

Gràcies per Compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario