martes, 7 de mayo de 2013

DIDONGO

Didongo; un kit d'activitats creatives per a nens i nenes de 3 a 7 anys...

Què és?

Didongo és un kit d'activitats lúdiques i creatives que arriba a casa teva cada mes.

Cada kit té una temàtica i conté, com a mínim, dues activitats de manualitats, tots els materials necessaris per realitzar-les i les instruccions perquè el teu fill/a, al teu costat, pugui divertir-se creant les seves pròpies joguines.

Amb Didongo també arriba a casa teva un fullet sobre la temàtica del mes amb altres propostes per seguir jugant i amb les instruccions per realizar una altra activitat creativa amb materials que totes les famílies tenim a casa.

Didongo pretén divertir, estimular, compartir, donar espai a la creativitat i l'espontaneïtat dels nens i les nenes.


18,50 €/mes, IVA inclòs, despeses d'enviament gratis

També ho pots regalar; 1 kit o subscripció de 3 mesos... el blog està ple de propostes de manualitats molt creatives...

Qui són: La passió per la creativitat i per compartir-la amb els nostres fills/es ens ha portat fins a aquí.

Som un equip europeu, ric en diversitat cultural i en experiències professionals. Ens hem trobat per casualitat a Barcelona, en un moment de la vida en el qual teníem les mateixes inquietuds, interessos i necessitats.

Som mares i pares, amants de l'art, de la creativitat, del bricolatge, i fascinats amb la possibilitat de compartir les nostres passions amb els nostres fills/es. Estem convençuts de la importància del joc per al desenvolupament i l'aprenentatge dels nens/es, així com de l'immens valor que té el temps que puguem compartir jugant amb els nostres fills/es. Jugar amb ells és la base per a la construcció de la nostra relació familiar.

Creiem profundament en la riquesa de la multiculturalitat, la importància de la solidaritat, el respecte pel medi ambient, l'educació per a la igualtat i el no sexisme.

Aquest ha estat el marc que ens ha permès començar aquest bell projecte que és Didongo. Ens llancem a aquesta aventura amb molta il•lusió i us convidem a acompanyar-nos.


Gràcies per Compartir!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario