jueves, 16 de octubre de 2014

Berenar de contes

Benvolgudes famílies lectores un any més arriba "Berenar de contes" a l'escola CEIP LLUIS MILLET del Masnou. 

Enguany obrim l'activitat a TOTS els alumnes de l'escola i ens hem proposat adequar el continguts i els tallers a les edats dels nens i nenes participants.

"Berenar de contes" és un espai de trobada familiar que organitzem unes quantes famílies de l'escola des de fa tres cursos, i que busca promoure i dinamitzar la LECTURA.


Podeu veure tot el que hem anat fent durant aquests tres anys al nostre blog:
http://berenardecontes.blogspot.com.es/

Ens trobem sempre el darrer dimecres de cada mes, generalment a l'aula de psicomotricitat de l'escola, l'activitat comença a les 16'45 h. i mai sabem quan acaba per que es tracta d'un laboratori de lectura, amb tot el que hi ha d'experimentació en un laboratori. (però acostuma a durar 1 hora aprox.)
 

Cada infant ha de venir acompanyat d'un adult per que volem acompanyar els nostres fills en el descobriment del gust per llegir.

Per assegurar-nos que tindrem prou material per a realitzar el taller us demanem que us apunteu a l'AMPA enviant un correu.

La primera cita "Berenar de contes" d'aquest curs serà el dimecres dia 29 d'octubre, i serà una cita "MONSTRUOSA"

De la mà dels monstres literaris més famosos coneixerem alguns llibres i autors imprescindibles de la literatura infantil. Gràcies a aquests llibres descobrirem què és per cadascú de vosaltres un monstre i buscarem estratègies per no tenir-los por.

Per a realitzar el taller us demanen que porteu una mica de material reciclat tipus oueres de cartró, tubs de paper de wc, capsetes de formatgets...

Us ho perdreu???
Recordeu d'apuntar-vos a l'AMPA ampamillet@gmail.com

Moltes gràcies i bones lectures:

Equip Berenar


Gràcies per Compartir!!!
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario