viernes, 10 de octubre de 2014

Primer teatre familiar de la temporada dedicat al Consum responsable

Aquest diumenge torna l'Espai Cènic al Masnou amb el primer teatre familiar; una obra de teatre sobre el consum responsable.

 

 
Diumenge 12 d'octubre, a les 18 h
Cercant el Sol, Rocamora Teatre
3 €
Aquesta és de la història d'un gegant que va recórrer la meitat del seu país a la recerca del Sol, que va ser robat per un grup de dimonis i amagat en una cova sota el mar. Al llarg del seu aventurer recorregut, haurà de vèncer moltes dificultats, que podrà superar amb l'ajuda solidària dels pobles que anirà trobant. Teatre accessible en llengua de signes (LSC) i subtitulat, iniciativa de la Regidoria de Serveis Socials.
La Regidoria de Consum ha fomentat aquesta activitat entorn al Dret a l'Alimentació i la Sobirania Alimentària. De manera molt gràfica, l'obra parla del dret de tots els pobles a produir, d'una forma sostenible, respectant el medi ambient i sense imposicions, els aliments que volen consumir. Destaca també la importància de treballar conjuntament per aconseguir superar els problemes, així com la necessitat de solidaritzar-se i ajudar les persones que més ho necessiten.

PUNTS DE VENDA D'ENTRADES

Taquilla (dues hores abans de l'espectacle):
Espai Escènic Ca n'Humet
Carrer de Fontanills, 77-79
08320 El Masnou
Anticipada:

  ESPAI ESCÈNIC CA N'HUMET
Carrer de Fontanills, 77-79
08320 El Masnou
Tel.: 93 557 18 51

Gràcies per Compartir!!!
 


No hay comentarios:

Publicar un comentario