miércoles, 22 de octubre de 2014

“Can Sala” a Montornès un lloc perfecte per anar amb nens

Hem estat a un aniversari a “Can Sala” a Montornès i és realment un lloc perfecte per anar amb nens… festes, dinars familiars o d’amics… els nens s’ho passen d’allò més be!!!

És una masia restaurant amb allotjament envoltada de natura amb molts animals i activitats relacionades amb els animals on els nens poden tocar i donar de menjar als animalets, pujar en poni, donar una volta en carro tirat per cavall, donar el biberó a alguna cabreta bebè, passejar, tirar-se per tobogans, anar als gronxadors... 

Molt agradable i acollidor, hi tornarem!



http://cansala-montornes.com/
Telf.: +34 93.568.34.85
C/ Mariana Pineda, 1 · 08170 Montornès Del Vallès
info@cansala-montornes.com  

https://www.facebook.com/masiacansala

 Mireu al seu web i a facebook les activitats que organitzen.. properament Halloween:

MARIA LA CASTANYERA
Us agraden les castanyes? A la Masia Can Sala ens vindrà a visitar Maria la castanyera i podreu torrar les vostres pròpies castanyes! Fetes per vosaltres, de ben segur que estaran ben bones!

TALLER: FES LA TEVA CARABASSA TERRORÍFICA
Voleu donar a casa vostra un toc més sinistre per aquestes dates? Us donarem una carabassa perquè vosaltres mateixos l’obriu, la buideu…i li feu la cara que més por us faci!

TÚNEL DEL TERROR (necessari un mínim de nens majors de 8 anys)
Si el que voleu és passar por de debò…de ben segur que gaudireu del túnel del terror! Fantasmes, bruixes i altres personatges inesperats us estan esperant…

SOPAR AMB CONCURS DE DISFRESSES
Sopa d’ulls de granota? O potser pastís d’ala de ratpenat? Què tal si posem cucs en comptes d’espaguetis? Veniu a tastar el nostre menú de Halloween…però heu de venir amb les vostres millors gales: volem bruixes i bruixots, vampirs i vampiresses, fantasmes i ratpenats…la disfressa guanyadora tindrà premi!



Gràcies per Compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario