miércoles, 30 de mayo de 2012

Propostes pel cap de setmana

Algunes propostes pel cap de setmana:

- Festival de circ CURTCIRCKIT 2012 a Montgat

Programació
Activitats gratuïtes (excepte la Re-gala: 3 euros)

- San Miguel Primavera Sound


Dissabte 02 de juny i Diumenge 03 de juny
minimúsica és una activitat infantil on els més petits i les seves familias poden viure una experiència interactiva en la qual diversos artistes presenten en directe un repertori adaptat al públic familiar.
Parc del Fòrum. Rambla Prim, 2 Parc de la Ciutadella
Les activitats de Minimúsica del Primavera Sound són gratuïtes fins als 14 anys


- Un dia de conte: els germans Grimm a la casa Golferichs

Un dia de conte a la casa GolferichsEl Goethe-Institut Barcelona organitza el 2 de juny de 2012 de les 12 a les 21 h un colorit dia de contes a la casa Golferichs. S'explicaran contes per a nens i grans, es realitzarà una il·lustració en directe, hi haurà activitats de pintura, disfresses i manualitats per a nenes i nens, podrem veure personatges de Grimm vivents i diverses exposicions sobre els germans i els seus contes. Un fabulós grup de música acompanyarà amb els seus instruments el dia, per fer-nos sentir com si estiguéssim dins d'un món de fantasia. En el teatre de titelles de Farrés Brothers Cia., uns quants representants del món fantàstic dels germans Grimm (Pulgarcito, Caperucita Vermella i el Flautista de Hamelín) viuran una autèntica cura de rejoveniment. Fins i tot els contes cobraran vida en format cinematogràfic (una pel·lícula d'animació, siluetes animades i un llargmetratge).
L'empresa Q bo ofereix durant tot el dia tapes salades i dolços, així com també begudes fredes i calentes per a tots els gustos i edats.

Gran Via, 491
08015 Barcelona
Llengües: català, castellà, alemany
Entrada gratuïta
+34 93 3237790
programm@barcelona.goethe.org

- miniSCREEN

miniSCREEN es un proyecto educativo que pretende acercar la creación audiovisual a niños y niñas, generando experiencias de observación, descubrimiento y creación.
La propuesta de miniSCREEN propone el vídeo y la imagen en movimiento como una herramienta y un medio educativo.

Con las actividades de miniSCREEN, la ciudad acogerá diversos escenarios adaptados a la infancia que faciliten su libertad creativa y promuevan un aprendizaje en el ámbito de la imagen en movimiento.
Del 31 de mayo al 2 de junio, miniSCREEN se convierte en el espacio del hotel de la FERIA LOOP donde las familias pueden disfrutar de una programación de talleres y proyecciones especialmente pensada para los más pequeños. Activitats gratuïtes
ESPACIO MINISCREEN,LOOP FAIR
C/ Pelai 28, 08001, Barcelona

 

- Festa a l’Eixample dret

Recreacions que es fan dels temps en què va viure Antoni Gaudí, castell inflable,  titelles, espectacles infantils... Consulteu el programa

Gràcies per Compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario