lunes, 21 de mayo de 2012

Excursions amb nens pel Camp de Tarragona

"Excursions amb nens pel Camp de Tarragona" vol incentivar la pràctica de l'excursionisme en família i el respecte per l'entorn de Cossetània Edicions


Excursions amb nens pel Camp de Tarragona és una guia per incentivar la pràctica de l'excursionisme en família i el respecte per l'entorn. Cossetània Edicions publica el llibre, el primer de la col·lecció 'Excursions amb nens des d'una àrea de picnic', que es podrà trobar a les llibreries a partir de la setmana vinent.

La guia, que es vol presentar d'una manera fàcil i entenedora, recull 12 itineraris per fer a peu i en BTT, assequible per a totes les condicions físiques i edats, especialment indicats per fer en família. Totes les rutes proposades tenen com a nexe una àrea de pícnic, origen i destí des d’on emprendre el camí o refer forces després de la jornada, amb una acurada descripció dels equipaments i serveis, la manera d’accedir als diferents espais o els telèfons de contacte.

Excursions amb nens pel Camp de Tarragona és fruit de les vivències dels autors, un pare i una mare que, acompanyats dels seus dos fills, han anat acumulant experiències que ara comparteixen en les seves pàgines. Les propostes d'itineraris contribueixen a conèixer l'entorn de llocs com La Torre de la Mixarda, a l'Alt Camp; La Roca Foradada, al Baix Camp; L'Àrea recreativa forestal del Montmell, al Baix Penedès, o la Roca de l'Abella, a la Conca de Barberà, destacant detalls importants també de cara als infants, com les característiques del camí, recomanacions i l'existència d'arrees de lleure, amb mapes del recorregut i altres dades d'interès.

Barbara Vastenavond (Dendermonde, Bèlgica, 1977) i Rafael Servent Arracó (Barcelona, 1976) són pares d’en Rafel (2004) i la Queralt (2006). Historiadora de l’art i gestora de plataformes culturals ella, periodista i historiador ell, farts de no trobar a la xarxa el que buscaven per a la seva família, l’any 2008 creen el portal web ExploraTgn.cat (www.exploratgn.cat), el primer portal de turisme i lleure familiar de les comarques del sud de Catalunya. Dos anys més tard, l’any 2010, impulsen amb un grup de pares i mares la Xarxa Explora (www.xarxaexplora.cat), una associació sense ànim de lucre formada íntegrament per famílies excursionistes amb ganes de compartir amb d’altres persones estones d'educació en el lleure, en un context de natura i cultura.


<><>
</>
Preu: 9.95€
ISBN: 978-84-15456-33-9


Gràcies per Compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario