jueves, 3 de mayo de 2012

Més propostes pel cap de setmana...

Algunes propostes noves per aprofitar el cap de setmana:

 

- Festa Major a Badalona "festes de maig"

Festes de Maig: Cercavila Petita
dissabte 5 de maig de 2012 · 11:30h

La Cercavila Petita té per objectiu mostrar els elements festius de la ciutat que poden ser portats per infants i fomentar la seva participació.
Hi participaran en Tasi i la Mariona, que seran portats per l’escola Progrés, l’Esbart Infantil de l’Esbart Sant Jordi, i els dracs, de les escoles i entitats següents: Lola Anglada, Progrés, Gitanjali, Salvador Espriu, Jungfrau, Ventós Mir, Joan Coret, Llorenç Artigues, Llibertat i Associació Sociocultural Districte Apatxe. Interpretació musical a càrrec de la Bossa Verda.
Recorregut: Rambla, carrers d’en Prim, del Canonge Baranera, de Mar i plaça de la Vila. 11.30 h Inici de la Cercavila. 12h Tanda de lluïment, al centre de la plaça. 12.30 h Jaume Barri amb el seu espectacle Animació per a la mainada...i més grandets

- Teatre a Ca n'Humet Masnou

Dissabte 5 de maig a les 20.00h.
Vint Anys Rodant...
A càrrec de Chapertons Còmic teatre. Espectacle d'humor, imaginació i pneumàtics per a tots els públics.
Preu: 3€
Lloc: Ca n'Humet, C/Fontanills, 77

- A Masnou Desfilada de gossos

Diumenge 6 de maig  a les 11.00h., 15ª Desfilada de Gossos d'ADAM i actuació d'un mag, foto de família dels gossos adoptats, presentació dels gossos pendents d'adopció, paradetes, rifa...
Lloc: Plaça de Marcel.lina Monteys (Cavallets)


 

- A sitges Torna a Sitges el Tapa a Tapa

Aquest any 20 establiments participaran en la iniciativa, que ofereix:

una tapa i una cervesa per 2,40€, entre els dies 4 i 13 de maig.

Entre el 4 i el 13 de maig 20 establiments participaran en el Tapa a Tapa. Cadascun d'ells, dissenyarà i elaborarà una tapa per a l'ocasió i els clients podran votar les millors propostes. D'aquesta manera, entraran a formar part d'un concurs en el que optaran a guanyar un àpat en un restaurant amb estrella Michelín o tres caps de setmana a Sitges en els hotels Antemare, Dolce i Melià.
Consulteu al web www.sitgestapa.cat on es poden descarregar totes les fitxes dels locals. Als fulletons hi ha detallat el nom de l'establiment, l'adreça i la seva proposta de tapa amb una descripció i fotografia. També hi ha la butlleta per participar al concurs i votar.

Gràcies per compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario