martes, 8 de mayo de 2012

Restaurant La Rectoria a Canyamars

Vull recomanar aquest restaurant on el servei entranyable i la bona qualitat del menjar fa que qualsevol àpat sigui molt agradable, a més tenen monitora per a nens amb un espai on poden jugar i entretenir-se mentres, papis, gaudiu d'una bona estona... visiteu el seu web www.larectoria.net

la rectoria restaurant de cuina catalana

La Rectoria, la trobem a Canyamars. Màs emergent del corredor del Monnegre. Al bell mig d'un encreuement de camins rurals transitats per nombrosos viatgers, boletaires, caçadors, excursionistes i demés gent que busca en la natura allò que desde sempre n'hem pogut gaudir.
La Rectoria situat dins d'aquest paratge idílic per als amants de la natura. Ens ofereix també la teca i el beure més tradicional i de qualitat de sempre de la nostra terra. Ensenyat de mares a fills, de àvies a néts i de generació en generació, fins els dies d'avui.
L'Àngel Ribosa Mercader l'hi ofereix en aquest indret un petit recull d'aquesta gran tradició gastronómica i d'aquests costums tan arrelats al nostre poble, portats a les taules del menjador del Màs, antiga rectoria de l'església de Canyamars.


Gràcies per compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario