jueves, 25 de octubre de 2012

Cinema en català a preu reduït a Badalona

Tardor de cinema en català a preu reduït al Megacine Badalona

El cinema en català a preu reduït torna a les pantalles del Megacine Badalona gràcies a la col·laboració amb el CNL de Badalona i Sant Adrià, que distribueix les butlletes de descompte per a totes les pel·lícules del nou cicle.

A partir del 12 d'octubre, es podran veure films adreçats tant als més menuts com a joves i grans des de 4 €.


Dins del nou Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC) es podran veure:

  • Pirates! (27 i 28 d'octubre, l'última creació dels autors de Wallace i Gromit amb ninos de plastilina animats a mà en què l’entusiasta però maldestre Capità Pirata - amb la veu del futbolista Gerard Piqué - somia aconseguir el Premi Pirata de l’Any)
  • Madagascar 3: de marxa per Europa (10 i 11 de novembre, tercera part de les animades aventures del lleó, la zebra, la girafa i l’hipopòtam. En aquesta ocasió són a Europa i han de fugir per evitar que els portin al zoo de Nova York)
  • Els cadells i el Codi de Marco Polo (17 i 18 de novembre, una producció italo-catalana en què uns cadells que viuen a diferents parts del món es retroben per salvar la ciutat de Venècia abans que la  malèfica Bruixa Cornella - amb la veu de Carlos Latre - assequi tots els canals de la ciutat)
  • Brave (Indomable) (24 i 25 de novembre, l'última producció de Disney Pixar en què una jove i valenta princesa guerrera de les Terres Altes escoceses s’enfrontarà a la tradició per  combatre amb el seu arc les bèsties més ferotges)
Les butlletes de descompte es poden imprimir des de l'enllaç relacionat a aquesta notícia, es poden passar a buscar pel Servei Local de Català de Badalona (av. Alfons XIII, 14, entl. 1a) o el de Sant Adrià de Besòs (pl. de Guillermo Vidaña, s/n -Edifici Polidor-).

Butlleta per a les sis pel·lícules del CINC

L’entrada presentant la butlleta costarà 4 € si es compra anticipadament (de dilluns a dissabte a les taquilles del Megacine en horari de 15.30 h a 23 h -diumenges, als matins-) i 4,5 € el mateix dia de la projecció.

Gràcies per Compartir!!!
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario