miércoles, 10 de octubre de 2012

Roba i Joguines quasi noves



No sé si haureu tingut oportunitat de llegir un estudi de Aldeas Infantiles fet a més d’onze mil nens entre 6 i 12 anys , en el que es diu que el 45% dels escolars espanyols creuen que tenen massa roba, joguines i llibres del que realment necessiten... no és una locura??

Mireu he vist un parell de webs a Internet que trobo iniciatives molt bones:

Percentil un web on es pot comprar i vendre online roba quasi nova. El sistema és molt còmode; et recullen la roba gratis a casa teva, la seleccionen i si compleix els requisits de qualitat, bon estat i etiquetat, la valoren i et paguen per ella fins al 40% del valor de venta al seu web. No és genial? A més de treure uns euritos extres, alleugerem els armaris!!! També tens l’altre opció, comprar roba quasi nova a un preu econòmic i el millor és que no et cobren res per enviar la teva comanda a casa, ho reps en 24h i si no t’agrada t’ho recullen gratis.  

Mireu el vídeo explicatiu:


Creciclando.com un web on oferir i demandar roba, joguines i ple de coses relacionades amb els petits que funciona amb punts que guanyes per les coses que ofereixes si algú la vol i els pots gastar adquirint coses que t’interessin a tu... 

Gràcies per Compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario