miércoles, 3 de octubre de 2012

La Botiga al Carrer a Masnou

Dissabte, 6 d'octubre de 2012  -  10 h
La Botiga al Carrer

Als carrers d'Almeria, Pere Grau, Sant Felip i Sant Miquel
Tothom qui treballa al sector del comerç local sap que la situació és difícil, però precisament per això cal posar-hi més imaginació i empenta que mai. Cal buscar noves fórmules, recuperar-ne algunes d'oblidades, posar-hi ganes i, sobretot, fer pinya!

El dissabte dia 6 d'octubre, de 10 a 20 hores, es fa La Botiga al Carrer, per mostrar la qualitat dels productes i serveis del Masnou. Els comerços de proximitat són a prop vostre i els podreu trobar en un dia d'esbarjo als carrers següents:





· Carrer d'Almeria ( des del núm. 7 fins a l'església de Maricel)
· Carrer de Sant Miquel (des del núm. 8 al 28)
· Carrer de Sant Felip (des del núm. 6 fins al cinema La Calàndria)
· Carrer de Pere Grau (des del núm. 19 al 59)


Aquest dia, gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament, es tallarà la circulació als carrers per tal que hi pugueu passejar tranquil·lament i pugueu gaudir de totes les activitats, per a grans i petits.

Trobareu tota la informació d'aquest esdeveniment a través de les xarxes socials, al web de la Federació (www.comercmasnou.com), el web de l'Ajuntament  (www.elmasnou.net), la revista El Masnou Viu i el portal web www.quedat.cat.

El que calgui per animar el comerç local i engrescar els masnovins i masnovines a sortir al carrer i gaudir del comerç de proximitat!

Gràcies per Compartir!!! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario