martes, 22 de octubre de 2013

Canvia el règim d'accés a una part del Park Güell

A partir del 25 d'octubre canvien les condicions d'accés a una part del Park Güell. Hi seguireu podent entrar gratis, però els requisits són diferents en funció del barri en què estigueu empadronats.  

La zona afectada per la nova regulació és la denominada "monumental", on s'hi troben la plaça de la Natura, l'Escalinata del Dragó i la Sala Hipòstila. La resta del parc seguirà obert al públic com sempre.

Us haureu d'inscriure al club Gaudir+Barcelona, que ja està operatiu, per poder accedir de manera gratuïta a la zona monumental. 


Per formar part d'aquest club haureu d'adreçar-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de la plaça de Sant Miquel amb el DNI o passaport. Al cap de 7 dies podreu tornar-hi a recollir el carnet, que us permetrà reservar una entrada gratuïta al dia per accedir al recinte, amb una disponibilitat de 100 entrades per hora.

Si no sou veïns dels barris limítrofs ni voleu inscriure-us al club Gaudir+Barcelona, haureu de pagar 8 € per accedir a la zona monumental (7 € si compreu l'entrada anticipada a www.parkguell.cat). Les entrades es podran adquirir a les màquines-taquilles que s'instal·laran fora del parc així com a les estacions de metro de Vallcarca i Lesseps. Es podrà comprar un màxim de 9 entrades per persona i l'entrada estarà limitada a 400 persones cada mitja hora.

Pel que fa als horaris, la zona monumental romandrà oberta a l'hivern de 8.30 a 18 h i a l'estiu de 8 a 21.30 h. La resta del recinte funcionarà amb els horaris habituals: de 5 a 24 h.


Gràcies per Compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario