miércoles, 16 de octubre de 2013

El Meu Primer Verdi

“No tot és el que sembla” a El Meu Primer Verdi, el 20 d’octubre

El Meu Primer Verdi projecta el proper diumenge 20 d’octubre: “No tot és el que sembla”, una sessió plena d’aventures i amistats impossibles on els curiosos protagonistes descobreixen nous mons. La sessió la presentarà un contacontes que introduirà als més menuts a les històries fantàstiques.

No tot és el que sembla
Programa de curts amb contacontes. (60′)
De 2 a 4 anys. Sense diàlegs o pocs diàlegs en francès.

. Dodu, el nen de cartró (Dodu, o rapaz de cartão), José Miguel Ribeiro, Portugal, 2010, 5’. Sense diàleg. Dodu és un noi molt sensible. Viu en una ciutat hostil per als nens i es veu obligat a passar moltes hores a la seva habitació. Una caixa de cartró serà el refugi que li servirà per crear mons extraordinaris que l’ajudaran a créixer i fer front a les seves emocions.

· El talp i l’estrella verda (The Mole and the green star), Zdeněk Miler, Txèquia, 1968, 6’57’’. Sense diàleg. Aquesta sèrie de dibuixos animats va tenir una enorme popularitat a molts països de l’Est d’Europa a la dècada dels 60. En aquest capítol, el talp, fent neteja del seu cau al arribar la primavera, troba un objecte brillant de color verd, i decideix posar-lo al cel entre les estrelles malgrat no sigui una tasca fàcil.

· L’ocell-balena (L’oiseau-cachalot), Sophie Roze, França, 2011, 7’. Sense diàleg. Aquest conte ens narra la història del naixement d’una nova amistat entre un ocell gegant i una noia amant dels llibres. Un curt dolç i poètic basat en un conte francès de la mateixa autora i dibuixant que el curt.

· Caminant sobre la gespa nevada (Walking on snow grass), Sukikara Makiko, Japó, 2010, 6’15’’. Sense diàleg. Una nit d’hivern l’herba queda coberta per una fina capa de neu. Un petit liró es desperta de la seva hibernació i descobreix la neu per primer cop. La curiositat d’aquest rosegador el portarà a seguir les petjades que un animal més gran ha deixat a la neu.

· Matrioska, Co Hoedeman, Canadà, 1970, 4’46’. Sense diàleg. Les protagonistes d’aquest curt d’stop-motion són les famoses nines russes anomenades matryoshkas. Una pel·lícula de fantasia encantadora on les nines ballen i salten al ritme d’animades melodies russes.

· Bell viatge (Beau voyage), amuel Ribeyron, França, 2010, 8’40’. Sense diàleg. Un nen rep una carta del seu avi dient-li que marxa a fer un llarg viatge. La carta conté una llavor que el nen planta i va observant com creix. Aquí comença un viatge meravellós i una aventura sorprenent.

· Nit llunàtica  (Pagan Moon), Rudolf Ising, EUA, 1932, 6’55’. Sense diàleg. Per al nostre jove músic protagonista, qualsevol ocasió és bona per tocar la guitarra i cantar. Un dia, en un concert improvisat damunt una barqueta, la seva guitarra cau dins el mar… poc s’imagina tot el que haurà de fer per recuperar-la!


Consulta la programació completa d’ El Meu Primer Verdi aquí


Gràcies per Compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario