jueves, 3 de octubre de 2013

Torna Verdi Kids

Nova temporada de la programació infantil dels cinemes Verdi


D'una banda, a la cartellera estable de tardor s'hi veuran èxits com la guardonada Zarafa: una aventura animada basat en l'emocionant i exòtica història real de la primera girafa que va arribar a França, on es potencia el valor de la llibertat i de l'amistat. 


I després vindrà la guanyadora del César 2013 a la millor pel·lícula d'animació, Ernest et Celestine, que compta amb guió del conegut novelista Daniel Pennac.

A l'octubre El Meu Primer Verdi portarà al petit públic (a partir de 2 anys) que s'inicia en el món fílmic les matinals de cinema cada diumenge. A la programació de tardor hi haurà tres llargmetratges, on hi veureu des d'històries conegudes com Peter Pan, a Azur i Asmar. També es faran dues sessions de curtmetratges, una amb la presència d’un contacontes i l'altra amb el millor d’escoles d’animació europees. 


El divendres 4 d’octubre estrenem la pel·lícula “Un peix fora del mardirigida per Aun Hoe Gou. Aquesta pel·lícula és el primer llargmetratge d’animació digital creat pel prestigiós estudi Silver Ant, que es llança amb aquesta superproducció al món dels llargmetratges i que ha collit un gran èxit al voltant del món. Sinopsi Els caçadors furtius roben dotzenes d’ous de tauró de l’escull on viu en Pup. Valent com és, decideix llançar-se al rescat dels seus germans encara que per això hagi d’enfrontar-se a un gran desafiament: sortir a la superfície, al temible món dels éssers humans. Un lloc desconegut, bell i també perillós, més emocionant del que podria imaginar un tauró de bambú com ell. Preocupat per la seguretat d’en Pup, el tauró Julius s’embarca en la seva pròpia


Finalment, al novembre es podrà veure una nova edició d'El Meu Primer Festival, un cicle de 4 sessions de mostra de cinema.

A obrir bé els ulls i eixamplar les orelles!


Gràcies per Compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario