martes, 6 de mayo de 2014

Festa del dibuix de Badalona al Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús

Mireu quina activitat tan maca a Badalona!!! 

Us agrada fer punta al llapis? 

Veniu a passar un matí festiu i familiar dedicat a l’art del dibuix en un entorn únic a Badalona.

El proper dia 11 de maig es celebrarà la primera festa del dibuix de Badalona al Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús


És una activitat totalment gratuïta i no cal portar res més que les ganes de fer alguna activitat artística en relació amb el dibuix. La festa vol ser una activitat que utilitza el dibuix com una eina de creació i també com una eina de comunicació i de lleure per a qualsevol edat.

L’Obrador de la Riera ha coordinat i ha convocat a 20 talleristes badalonins; il•lustradors, dibuixants i dissenyadors que mitjançant activitats artístiques ens ajudaran a desenvolupar el nostre potencial creatiu i ens convidaran a gaudir d’una jornada en contacte amb el parc i les arts gràfiques.

L’objectiu és doble, per una banda acostar el mon de l’art i de la cultura mitjançant el dibuix al públic i per l’altra, dinamitzar un espai verd tant emblemàtic com és el Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús

Totes les activitats son de caràcter obert i es portaran a terme entre les 10 i les 14 h a diferents punts del parc. Hi ha activitats murals, de disseny vegetal, de mosaic, elaboració de corones, lettering, estampació, etc... i molt, molt DIBUIX. Podeu consultar la llista d’activitats i la seva ubicació al programa de la festa adjunt.

Gràcies per Compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario