martes, 13 de mayo de 2014

Fira Comercial i Gastronòmica Masnou

Aquest cap de setmana a Masnou teniu la Fira Comercial i Gastronòmica amb degustacions i un munt d'activitats: sortides amb vaixell, tallers infantils, passejades culturals, música i balls a la plaça d'Europa, Ioga...

Arriba una nova edició de la Fira Comercial i Gastronòmica

La quinzena edició de la Fira Comercial i Gastronòmica, organitzada per la Federació del Comerç, la Indústria i el Turisme del Masnou, amb la col·laboració de l’Ajuntament, torna al port esportiu el cap de setmana del 17 i 18 de maig. Al llarg d'aquest dos dies, s'hi exposaran estands amb productes diversos i la Fira es complementarà amb un espai destinat a la gastronomia per degustar-hi una àmplia varietat de plats i tastets. A més, durant la fira, es duran a terme activitats per a tothom: sortides amb vaixell, tallers infantils, passejades culturals, música i balls a la plaça d'Europa, etc. Vegeu-ne tots els actes programats.

Aquesta celebració, conjuntament amb la del Dia internacional dels Museus, també ha programat una conferència, "El Masnou i la mar", a càrrec de Laureà Carbonell i Relat, capità de la marina mercant, doctor en història medieval, professor jubilat de la Facultat de Nàutica, divendres dia 16; així com dues passejades culturals pel municipi per conèixer el patrimoni del Masnou. Els itineraris, que tindran lloc el dissabte a les 19 h i el diumenge a les 12 h, s'adrecen a tots els públics i són gratuïts però cal fer la inscripció prèviament (tel. 93 557 18 30 o museu.nautica@elmasnou.cat). El punt de trobada serà a l’església de Sant Pere.


Gràcies per Compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario