martes, 20 de mayo de 2014

Festival Infantil de Teatre KacuMensi a Montmeló - 24 i 25 de maig

Aquest proper cap de setmana té lloc el FITKAM a Montmeló amb espectacles gratuïts però amb la iniciativa d'aportar 1€ per entrada a favor de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu.

El teatre infantil i familiar es dóna cita a Montmeló per celebrar la segona edició del FITKAM
L'Associació de Professionals del Teatre Infantil i Familiar Kacu Mensi, amb el suport i la col·laboració de l'Ajuntament de Montmeló, organitza la segona edició del FITKAM, el Festival Infantil de Teatre Kacu Mensi a Montmeló, que es celebrarà del 23 al 25 de maig.

El programa inclou una vintena d'espectacles infantils i familiars de les companyies que formen part de Kacu Mensi, a més de dos  cercaviles per la ciutat i un dinar popular per a tots els espectadors. Tots els espectacles del Festival FITKAM són gratuïts, amb l'aportació de 1€ per entrada a favor de la Fundació de l'Hospital Sant Joan de Déu (Barcelona). El programa i els horaris dels espectacles es poden consultar a la web kacumensi.cat.  

Entre les novetats d'aquest any destaquen la celebració d'una jornada professional, un cercavila inaugural i un espai d'exhibició amb espectacles per nadons.

INFORMACIÓ ADDICIONAL: 

Consulta del programa i horaris: http://kacumensi.cat/fitkam/programa/
Professionals de les arts escèniques, programadors i premsa:


Us hi esperem!
Seguiu-nos a les xarxes:
                                               www.kacumensi.cat

Gràcies per Compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario